Mi az agykontroll?

Az agykontroll egy tudományosan megalapozott és kipróbált önfejlesztő módszer. Praktikus problémamegoldó technikákat tartalmaz, alapjai a relaxáció és gondolkodásunk alapvető törvényei. Leghatékonyabban a négynapos tanfolyamon sajátítható el.

Mire jó az agykontroll?

Az agykontrolltanfolyamon az elme és a gondolkodás alapvető törvényszerűségeit is megtanuljuk. Valódi emberi sikereken keresztül sajátítunk el konkrét mentális technikákat, amelyek az alábbiakra is használhatók.

Eredményesebb problémamegoldás

A legsikeresebb emberek a legjobb problémamegoldók. Az agykontroll segíti agyunk jobb kihasználását, a kreatív megoldások felfedezését.

Memóriafejlesztés és gyorsabb tanulás

A tanulási technikánkkal fele annyi idő is elég lesz, mint korábban. Vizsgázz magabiztosan és eredményesen! Játékos memóriafejlesztő technikánk segítségével öröm lesz megjegyezned a pin kódot, adatot vagy telefonszámot.

Hatékonyabb stresszkezelés

Rohanás, zűr és feszültség tölti ki az életed? A relaxáció megnyugtató hatását már a tanfolyamon érezni fogod. Lazíts velünk! A legtöbb hallgatónk már a képzés második napján beszámol róla, hogy sokkal nyugodtabb és elfogadóbb.

Rossz szokások megváltoztatása

Akaraterő nélkül is lehetséges a káros szenvedélyek leküzdése. A rossz szokások – dohányzás, rendetlenség és túlsúly- helyett alakíts ki életre szóló egészséges szokásokat. A szokáskontroll annyira eredményes, hogy az azt kipróbáló hallgatóink már a tanfolyam második hétvégéjére beszámolnak sikereikről.

A szervezet öngyógyító erejének mozgósítása

A hagyományos orvosi kezelést remekül egészítik ki az agykontroll öngyógyító technikái. Egészséged helyreállításához könnyen elvégezhető, hatásos gyakorlatokat tanulsz. A fájdalomcsillapítástól, a mozgásszervi nehézségeken át a daganatos betegségekig számtalan sikertörténet bizonyítja a gyógyulást segítő technikák eredményességét.

Alvászavar megszüntetése

A pihentető, nyugodt alvás mindenkinek jár. A tanfolyam első napján megtanítjuk az alvászavar elmulasztását. Légy kipihent és energikus a mindennapokban! Ha kipróbálod gyógyszer helyett kellemes lazító gyakorlattal fogod magad esténként elaltatni.
Agykontroll Baglyas Gyorgy

Mi az agykontroll?

Az Agykontroll egy tudományosan megalapozott és kipróbált önfejlesztő módszer. Praktikus problémamegoldó technikákat tartalmaz, alapjai a relaxáció és gondolkodásunk alapvető törvényei. Stresszkezelésre és elmefejlesztésre találták ki. Arra való, hogy könnyebben oldjuk meg a hétköznapok problémáit, emberileg fejlődjünk és jól érezzük magunkat az életben. Leghatékonyabban a négynapos tanfolyamon sajátítható el. Itt lépésről-lépésre megtanítjuk, hogyan tudsz relaxálni, és hogy ebben a mélyen ellazult állapotban mit tehetsz azért, hogy elérd kitűzött céljaidat.

Hogyan lehet
megtanulni az agykontrollt?

Négynapos agykontrolltanfolyamon a legkönnyebben elsajátítani, bár hosszabb idő alatt, alapszinten könyvből is megtanulható. A képzésen nyugodt környezetben, jól felépített tematikával és egy erre a célra készült relaxáció sorozaton keresztül tanulhatod meg. A tréningen ráadásul hozzád hasonló fejlődésre vágyó, inspiráló emberrel lehetsz együtt.

Agykontroll Baglyas Gyorgy

Visszajelzések

Gyakori kérdések