Rólam

Fiatalos, dinamikus és életszerű képzéseket tartok. 4 gyermekes családapaként, saját tapasztalataimon keresztül, jól hasznosítható tudás átadására törekszem.

— Bemutatkozó

Baglyas Gyuri

1981-ben születtem. Dunaföldváron nőttem fel. Diplomámat az ELTE Társadalomtudományi Karán szereztem. Feleségemmel és gyermekeimmel Budakeszin élek.

A hallgatókkal szeretek őszintén együttműködni. Képzéseimen ennek köszönhetően remek a hangulat és bizalmi, megtartó a légkör. A tanfolyamokon úgy érzem szárnyalok. Az oktatott technikák elméleti oldalát logikusan mondom el. Az előadásokat sikertörténetekkel fűszerezem. Több, mint 100 élő és online kurzust tartottam.

Az agykontroll oktatása mellett vállalkozóként műhelymunkával, felújításokkal foglalkozom és gazdálkodok is. Szabadidőmben legszívesebben a permakultúra, méhészet és antropozófia területén képzem magam. A jövőben szeretnék biogazdálkodással foglalkozni.

Dr. Domján László ajánlása

„Baglyas Gyuri száz százalékosan hiteles, nagy tudású szakértője a relaxációnak és számos mentális technikának. Mondandóját mindig logikusan építi fel és kitűnő, szuggesztív előadó. Szívből ajánlom mindenkinek.”

Dr. Domján László aláírása (fekete)

Amit még érdemes tudni rólam

Kérdezz-felelek

Agykontroll számokban

év tapasztalat

településen

tanfolyam

résztvevő

Visszajelzések