Agykontroll – használd ki az elmédben lévő lehetőségeket

Szeretnéd magad jobban érezni a hétköznapokban? A siker és a boldogság nem elérhetetlen, ha kihasználod az elmédben rejlő lehetőségeket!

Az agykontroll  egy stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, ami segít kiaknázni a bennünk rejlő képességeket. Konkrét tudást ad arról, hogyan befolyásoljuk életünket pozitív irányba. Egyszerű technikákat tanít, melyek segítik a jó döntéshozatalt, a hatékony vizsgázást és tanulást, célok elérését, az önbizalom növelését, az intuitív gondolkodást.

A 4 napos képzésen megtanítunk lazítani, lenyugodni. Relaxáció sorozaton keresztül hatunk testünkre és idegrendszerünkre. Pozitív állításokon keresztül befolyásoljuk gondolkodásmódunkat.

Biztosan Te is hallottad már, hogy minden fejben dől el. Valóban. Nagy hatással van életünkre, hogy mit gondolunk magunkról és körülményeinkről. Tudod félig üres a pohár vagy még félig tele van! 😉 Egészséges optimista hozzáállást alakítunk ki és uraljunk gondolatainkat.

A legtöbb kezdő hallgató arról panaszkodik, hogy kavarognak a fejében a gondolatok. Többnyire ugyanazok a visszatérő rossz gondolatok. Ahhoz, hogy használni tudjuk gondolataink teremtő erejét meg kell tanuljuk az önuralmat, az önmagunkra való odafigyelést. Az agykontroll tulajdonképpen önkontroll. Annak megtapasztalása, hogy amit gyakran gondolok az valósággá válik.

 Ha most körbenézel és azt gondolod, hogy az életed nem ’habos torta’ akkor még tenned kell azért, hogy az életed átalakuljon. Az agykontroll praktikus, kipróbált tudást, megoldáscentrikus hozzáállást és kézzelfogható technikákat ad. Amit neked kell hozzátenned az a figyelem és a gyakorlás.

A legtöbb hallgatónk már a képzésen beszámol testi-lelki állapotában történő pozitív változásról. A legnagyobb öröm, hogy ezt önmaguknak köszönhetik. Az életteli, dinamikus és vidám agykontroll képzésen számtalan megtörtént esetet mutatunk be. Konkrét problémák gyors és hatékony megoldását tanítjuk meg.


Ha a kiutat keresed, ha jobban szeretnéd csinálni: a tanfolyamon a helyed! 

Az agykontrollt már 117 országban oktatják. Magyarországon 1990 óta közel 300.000 felnőtt és gyermek végezte el a kurzust. A négynapos tanfolyamon a résztvevők megismerik az elme működésének néhány kulcsfontosságú alaptörvényét, valamint egyszerű mentális technikákat tanulnak meg, hogy problémáikat hatékonyabban tudják megoldani. A könnyen elsajátítható, tudományosan megalapozott technika csomag. Nincs köze valláshoz, világnézethez, 14 éves kor felett bárki elsajátíthatja.

Mi mindent tanulunk meg?

 • alvászavar elmulasztása,
 • fájdalmak csillapítása (migrén elmulasztása),
 • jobb koncentráció,
 • felfrissülés,
 • hatékony, jókedvű tanulás és vizsgázás,
 • memóriafejlesztés,
 • önbizalomnövelés,
 • célok elérése,
 • az intuíció és az empátia fejlesztése,
 • a siker összetevőinek megismerése,
 • öngyógyító erőnk kihasználása,
 • stressz levezetése,
 • álmaink kreatívitásának hasznosîtása,
 • pozitív gondolkodás kialakítása,
 • lelki problémáink föloldása (pl. megbocsátó meditáció), 

Gyere el agykontroll tanfolyamunk valamelyikére és tegyél egy lépést azért, hogy fejlődj!

Helyszínek, időpontok

Agykontroll tanfolyam 
felnőtteknek

BUDAPEST

Helyszín
Bara Hotel és Konferenciaközpont​
1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

Időpont (hétköznapok)
2024. okt. 21-22.
2024. okt. 28-29.

Jegyvásárlás személyesen
Szebb Életért Központ​
1081 Budapest, Fiumei út 4.
Tel.: +36 20 969 0059
Nyitva: H-P: 9:00-18:00

Agykontroll tanfolyam 
felnőtteknek

DEBRECEN

Helyszín
MTA DAB Székház​
4032 Debrecen, Thomas Mann u. 49.

Időpont
2024. nov. 2-3.
2024. nov. 9-10.

Jegyvásárlás személyesen
BioVár Biobolt​
4024 Debrecen, Vár u. 2.
Tel.: +36 52 325 331
Nyitva: H-P.: 8:30-17:30, Sz.: 9:00-13:00

Agykontroll tanfolyam 
felnőtteknek

BUDAPEST

Helyszín
Bara Hotel és Konferenciaközpont​
1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

Időpont
2024. nov. 30-dec. 1.
2024. dec. 7-8.

Jegyvásárlás személyesen
Szebb Életért Központ​
1081 Budapest, Fiumei út 4.
Tel.: +36 20 969 0059
Nyitva: H-P: 9:00-18:00

Blog

Néhány egyszerű relaxációs gyakorlat

Néhány egyszerű relaxációs gyakorlat

Nagyon sok betegség és lelki gyötrődés oka a levezetetlen feszültség. A stressz legjobb levezető technikája a relaxáció. A rohanó hétköznapokban nem mindig van időnk, kedvünk lazítani. Adok pár jó tippet a nyugalomhoz, jókedvhez.

Pozitív megerősítések célja és haszna

Pozitív megerősítések célja és haszna

Lehet, hogy hallottál már róla, hogy a ha pozitív mondatokat mondunk magunkban annak sok előnyös hatása van. Nem, ez nem valami hókuszpókusz. A klinikai gyógyításban is használják! Ha szeretnél egy újabb hasznos dolgot tanulni olvasd el a bejegyzést.

Fejfájás helyett: relaxáció

Fejfájás helyett: relaxáció

Minden második magyar ember szenved élete során a visszatérő fejfájástól. A nőket 3-5-ször nagyobb arányban érintik a kellemetlen tünetek, de a férfiak sem kivételek. A legtöbb esetben a visszatérő tünetek oka orvosi kivizsgálás után sem egyértelmű.

Mennyire tudsz figyelni?

Mennyire tudsz figyelni?

A hétköznapok gyakori kérdése munkában, iskolában és párkapcsolatban: ‘figyelsz te egyáltalán? Minőségi figyelemre mindenkinek szüksége van. Elvárjuk azt egymástól. De vajon tudunk-e figyelni?’

Mit köszönhetek az agykontrollnak?

Mit köszönhetek az agykontrollnak?

Szerencsére hosszasan tudom sorolni mi mindent köszönhetek az agykontroll módszerének. De rövidre is zárhatnám: az életbe vetett bizalmat, sorsom formálásának képességét, erőt a hétköznapokhoz.

5 tipp, hogy miért éri meg megtanulni relaxálni

5 tipp, hogy miért éri meg megtanulni relaxálni

Mindannyian szeretnének nyugodtabb hétköznapokat és kevesebb feszültséget az életükbe. A lazítás vagy relaxáció az egyik legjobb és legegészségesebb módszer közérzetünk javításához. Az alábbiakban 5 tippet gyűjtöttünk, hogy miért jó megtanulnod és gyakorolnod a relaxáci…

Hogyan segít az agykontroll a fogyásban

Hogyan segít az agykontroll a fogyásban

Azt látod a tükörben, amire vágysz? Reggelente jól megnézzük magunkat és ha eltér a látvány: csüggedünk. Sokan próbálkoznak ’tuti’ fogyókúrákkal, böjtökkel, porokkal és levekkel. Minden ismerősöm, aki a fentiektől fogyott, később vissza is hízott.