Mit köszönhetek az agykontrollnak?

Szerencsére hosszasan tudom sorolni mi mindent köszönhetek az agykontroll módszerének. De rövidre is zárhatnám: az életbe vetett bizalmat, sorsom formálásának képességét, erőt a hétköznapokhoz.

Az egyetemi éveim végén adódott a lehetőség, hogy elmehetek egy agykontrolltanfolyamra. Ismerős volt az elnevezés, tudtam, hogy sokat fogunk relaxálni. Hallottam, hogy milyen jó hangulatúak ezek az elmefejlesztő tréningek. Nem volt bennem elvárás csak kíváncsiság. Megtanultunk egy remek tanulást segítő technikát és a memóriafejlesztéssel is foglalkoztunk. Olyan egyszerűnek tűnt a módszer, hogy nem is hittem az eredményességben. Vizsgára készültem, úgyhogy gondoltam kipróbálom. Néhány nappal később ötösre szigorlatoztam! Rögtön fellelkesültem és kipróbáltam a többi technikát is: elalváshoz, álmokra való visszaemlékezésre, fájdalomkontroll… Döbbenten tapasztaltam, hogy minden működik csak használni kell. Egy héttel a tanfolyam után a döntéshozatali technikákat is bevetettem. Elhatároztam, hogy elköltözöm a kollégiumból és rendezettebben, tudatosabban fogok élni. Két héttel később megpályáztam és meg is nyertem egy külföldi ösztöndíjat. Ezt további ösztöndíjak és remek lehetőségek követték. Mindezekért is megérte az agykontroll képzés. Nem kellett elhiggyek semmit csak naponta használni a tanult mentális technikákat.

Évek alatt a legkülönbözőbb ügyek megoldásában segített az agykontroll módszere. A kézzelfogható eredmények sok örömet okoztak. Volt bennem valami, ami mégis hiányérzetet okozott. Sok rossz szokásom és a visszatérő viselkedési mintám zavart. Úgy éreztem kezemben van egy remek eszköz mégsem tudom kihasználni. Rászántam 1 órát, hogy végiggondoljam és leírjam mindazt, ami zavar magamban. Hogyan bánok másokkal, hogyan gondolkodom magamról és a körülményeimről? Tudtam, hogy minden fejben dől el. Vagyis ahogy én gondolkodom, olyan körülöttem a világ. Rendetlen és kusza volt a világom.

Az agykontroll szokáskontroll technikájának a segítségével kitartóan relaxáltam napi 5-10 percet 1 hónapon keresztül. Ez hozta a legnagyobb változást. Figyelmesebb és kitartóbb lettem. Céltudatosan és rendezettebben élem az életem. Azóta, ha valami nem úgy sikerül elmondom magamban: világom a gondolkodásom tükörképe, én vagyok a felelős. A fejemben van a felejthetetlen 4 napos agykontrolltanfolyam minden technikája. Ha valami zavar tudok változtatni. Az agykontroll képzés bárki számára elérhető. Ha változtatnál az életeden: gyere el egy tanfolyamunkra és tegyél egy lépést azért, hogy fejlődj!

Helyszínek, időpontok

Agykontroll tanfolyam 
felnőtteknek

BUDAPEST

Helyszín
Bara Hotel és Konferenciaközpont​
1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

Időpont (hétköznapok)
2024. okt. 21-22.
2024. okt. 28-29.

Jegyvásárlás személyesen
Szebb Életért Központ​
1081 Budapest, Fiumei út 4.
Tel.: +36 20 969 0059
Nyitva: H-P: 9:00-18:00

Agykontroll tanfolyam 
felnőtteknek

DEBRECEN

Helyszín
MTA DAB Székház​
4032 Debrecen, Thomas Mann u. 49.

Időpont
2024. nov. 2-3.
2024. nov. 9-10.

Jegyvásárlás személyesen
BioVár Biobolt​
4024 Debrecen, Vár u. 2.
Tel.: +36 52 325 331
Nyitva: H-P.: 8:30-17:30, Sz.: 9:00-13:00

Agykontroll tanfolyam 
felnőtteknek

BUDAPEST

Helyszín
Bara Hotel és Konferenciaközpont​
1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

Időpont
2024. nov. 30-dec. 1.
2024. dec. 7-8.

Jegyvásárlás személyesen
Szebb Életért Központ​
1081 Budapest, Fiumei út 4.
Tel.: +36 20 969 0059
Nyitva: H-P: 9:00-18:00

Blog

Néhány egyszerű relaxációs gyakorlat

Néhány egyszerű relaxációs gyakorlat

Nagyon sok betegség és lelki gyötrődés oka a levezetetlen feszültség. A stressz legjobb levezető technikája a relaxáció. A rohanó hétköznapokban nem mindig van időnk, kedvünk lazítani. Adok pár jó tippet a nyugalomhoz, jókedvhez.

Pozitív megerősítések célja és haszna

Pozitív megerősítések célja és haszna

Lehet, hogy hallottál már róla, hogy a ha pozitív mondatokat mondunk magunkban annak sok előnyös hatása van. Nem, ez nem valami hókuszpókusz. A klinikai gyógyításban is használják! Ha szeretnél egy újabb hasznos dolgot tanulni olvasd el a bejegyzést.

Fejfájás helyett: relaxáció

Fejfájás helyett: relaxáció

Minden második magyar ember szenved élete során a visszatérő fejfájástól. A nőket 3-5-ször nagyobb arányban érintik a kellemetlen tünetek, de a férfiak sem kivételek. A legtöbb esetben a visszatérő tünetek oka orvosi kivizsgálás után sem egyértelmű.

Mennyire tudsz figyelni?

Mennyire tudsz figyelni?

A hétköznapok gyakori kérdése munkában, iskolában és párkapcsolatban: ‘figyelsz te egyáltalán? Minőségi figyelemre mindenkinek szüksége van. Elvárjuk azt egymástól. De vajon tudunk-e figyelni?’

5 tipp, hogy miért éri meg megtanulni relaxálni

5 tipp, hogy miért éri meg megtanulni relaxálni

Mindannyian szeretnének nyugodtabb hétköznapokat és kevesebb feszültséget az életükbe. A lazítás vagy relaxáció az egyik legjobb és legegészségesebb módszer közérzetünk javításához. Az alábbiakban 5 tippet gyűjtöttünk, hogy miért jó megtanulnod és gyakorolnod a relaxáci…

Hogyan segít az agykontroll a fogyásban

Hogyan segít az agykontroll a fogyásban

Azt látod a tükörben, amire vágysz? Reggelente jól megnézzük magunkat és ha eltér a látvány: csüggedünk. Sokan próbálkoznak ’tuti’ fogyókúrákkal, böjtökkel, porokkal és levekkel. Minden ismerősöm, aki a fentiektől fogyott, később vissza is hízott.